Welkom bij Frange

waar het verhaal van het kapsel alle betekenis krijgt sinds 1985

Opricht door Eva en Nicky, twee gepassioneerde kappers die samen hun weg hebben gevonden sinds de schooltijd op 17-jarige leeftijd, is Frange veel meer dan een kapsalon. Het is het resultaat van een vriendschap die is uitgegroeid tot een opmerkelijk professioneel avontuur.

Onze wortels gaan terug naar het begin van een grootschalige naam in de kapperswereld, Olivier Dachkin, waar Eva en Nicky hun talenten bundelden. Als pioniers bij de lancering van franchises in 1997 hebben ze bijgedragen aan de democratisering van de kappersbranche door meerdere salons te openen en zo een nieuw hoofdstuk te schrijven in de geschiedenis van het vak.

ONZE WAARDEN

 

Frange belichaamt een moderne visie op hairstyling. Onze toewijding aan transparante tarieven, toegankelijkheid, snelheid, beschikbaarheid en betaalbaarheid vormen de basis van onze benadering. Bij Frange geloven we in de diversiteit van schoonheid en staan we voor “Body Positivity”.

We hebben ons eigen kapsalon gevormd door ons aan te passen aan de veranderingen in de tijd. Bij Frange telt elk detail. We herscheppen onze ruimtes met onze eigen stijl, waarbij we een wereld onthullen waar welzijn en creativiteit samenkomen.
Vooruitstrevend op trends, onderscheidt Frange zich door samen te werken met biologische en veganistische producten en door het introduceren van gepersonaliseerde haarverzorgingsrituelen. Onze toegewijde stylisten en coloristen staan 6 dagen per week tot uw beschikking om u te adviseren en u te begeleiden door het oneindige verhaal van hairstyling.

Bij Frange is hairstyling niet alleen een uiterlijke transformatie, maar een viering van jouw individualiteit. We zijn trots om onze passie met jou te delen en van elk bezoek aan Frange een unieke ervaring te maken.

 

 

Ontdek onze salons

Zonder afspraak!

Louise

Av. Louise 191a, 1000 Bruxelles

Routebeschrijving

Telefoon: 02 648 96 20

Westland

Bd Sylvain Dupuis 533, 1070 Anderlecht

Routebeschrijving

Telefoon: 02 521 90 78

Jette

Pl. Reine Astrid 22, 1090 Bruxelles

Routebeschrijving

Telefoon: 02 426 14 48

    Laat je haar stralen met speciale aanbiedingen en kortingen! Abonneer je !

    Zonder afspraak